top of page

Moon Fraaij 06-14456058

Marina Jelavic 06-51310956

Reviews:

 

In-store events klant, Kyra van Hazendonk, Expresso - Diemen

 

“Met veel plezier werken wij al jarenlang samen met de stylisten van Het Nieuwe Zwart. Dankzij hen lukt het ieder seizoen weer om een reeks toffe Styling- en Fashionshowevents neer te zetten en om onze vaste klanten op een leuke manier te informeren en inspireren met de nieuwste collecties en trends. Met hun enthousiasme, creatieve invalshoeken, gedrevenheid en humor weten zij om hen ieder seizoen weer opnieuw te verrassen! De dames denken graag met je mee en hebben voor iedere vraag dan ook een verrassende en vooral creatieve invulling, passend bij de doelgroep. Kortom: een hele fijne samenwerking.”

———

Personal Shopping klant - Jony, Utrecht

 

“Marina & Moon komen altijd binnen met een brede lach en vol enthousiasme. Ik waardeer de eerlijke en bruikbare adviezen ontzettend! Ze zoeken kleding uit die bij mij past en dagen mij tegelijk uit om nieuwe dingen uit te proberen.”

 

———

 

Personal Shopping klant - Leon, Utrecht 

 

“Marina en Moon hebben mij voorzien van een hele nieuwe winter wardrobe. Het was hard nodig! Wat ik helemaal te gek vond is dat ze in staat zijn geweest om ruim binnen budget te blijven en alsnog meer te kopen dan we afgesproken hadden. Ik sta elke dag lachend voor de kast te kijken wat ik nu weer aan zal doen, in plaats van dat ik steeds maar weer dezelfde kleding pak omdat ik weinig keuze heb. Heerlijk gevoel! Mijn tip voor potentiële toekomstige klanten: gewoon doen, je gaat er geen spijt van krijgen!”

 

———

 

Personal Shopping klant - Esther, Amsterdam

 

“Al jaren pakte ik elke ochtend mijn kleding van hetzelfde kleine stapeltje, erg saai maar makkelijk en comfortabel. Door Moon en Marina heb ik nu een mooie capsule collectie in mijn kast hangen, dit was een lang gekoesterde wens van mij. Perfect samengesteld en daardoor veel meer keuze en nog mooier, alles kan onderling met elkaar gecombineerd worden! De dames stellen je op je gemak en zorgen echt voor de betere versie van jezelf. Dat had ik oprecht veel eerder moeten doen!”

 

———-

 

Wardrobe Management klant - Lisa, Breda

 

“Ik ben gek op shoppen maar ga altijd voor dat ene jurkje of die opvallende broek die ik dan thuis nergens mee kan combineren, niet heel handig maar wel leuk ;-) Van mijn vriendinnen kreeg ik voor mijn verjaardag een Wardrobe Management sessie kado van HNZ. Ik vond het wel spannend maar ze waren heel lief en net zo gek als ik. Moon en Marina hebben echt ALLES uit mijn kledingkast gehaald en veel verassende nieuwe combi’s gemaakt, maar er ging ook veel weg... even slikken maar dit waren inderdaad meer herinneringen dan dat het mij nog goed stond. Ze maakten een boodschappen lijst waar alles op stond wat ik miste, dit bleken uiteindelijk maar 6 items en die ben ik zelf gaan shoppen. Nu klopt het weer! HNZ. noem ik de dokter voor mijn kast :-)”

 

———-

 

Fashionique mode opleiding by Beautypartner - Wendy Buiter, Rotterdam

 

“Moon and Marina are dedicated professionals. They both have an outgoing personality and are surrounded with positive vibes. They share their knowledge in a way everybody can understand and learn things about styling and looks! They did a great job as a teacher/ trainer at Beautypartner!”

 

————

 

Young up, workshops for young urban professionals - Dwight Krollis, Rotterdam

 

“Voorgaande jaren hebben we meerdere keren gebruik gemaakt van de dienstverlening van de dames van Het Nieuwe Zwart. (o.a. netwerk evenementen) Elke keer wisten zij te excelleren door bezoekers en deelnemers te voorzien van deskundig advies op het gebied van ‘personal branding & styling’. Wij kregen dan ook niks anders dan positieve reacties op hun aanwezigheid. Dit komt o.a. door hun persoonlijke benadering, maar ook zeker door hun service gerichte instelling die ze combineren met hun creatieve adviezen en representatieve uitstraling. Positiviteit, professionaliteit en enthousiasme zijn dan ook absoluut kernwoorden die hun kenmerken.”

 

————-

 

Personal Shopping klant, Tamara, Rotterdam

 

“Moon & Marina are fantastic stylists and personal shoppers! They dress you perfectly. They understand your personal style and create a new look around it! By HNZ. styled and dressed you always look the best!”

 

—————-

 

Wardrobe Management & Personal Shopping klant - Cleo, Leiden

 

“Na veel afgevallen te zijn (20 kg) werd het tijd voor een nieuwe garderobe, via via hoorde ik van Het Nieuwe Zwart. Het eerste contact was gelijk al leuk en de afspraak voor het ‘uitmesten van mijn kast’ was snel gemaakt. Ze pikten er items uit die ik eigenlijk weg wilde doen waar ze nadat de dames voor mij zijn gaan personal shoppen weer een geheel nieuwe set van maakten, echt heel knap. Toen ze op D-Day (dressing day noemen ze dat) langs kwamen met een rek vol nieuwe items, schoenen en accessoires heb ik gehuild, zo mooi. Wow, happy new me! En alles paste perfect. Ze gebruikten ook veel kleur, wat ik al jaren niet meer gewend was maar het stond echt goed. Nu kom ik elke 6 maanden terug voor een update. Zes miskopen of de meiden van Het Nieuwe Zwart? De keuze is voor mij snel gemaakt.”

Success! Message received.

bottom of page